Een praktijk voor gevoelige en hoogsensitieve personen
Laat je innerlijke zonnetje schijnen!
06 - 36 493 455

Groepssessies ‘Leef vanuit je hoogsensitiviteit’

Ben jij hoogsensitief? En zou je hier graag meer in contact mee willen zijn?  Wil je dit meer als kracht zien? Weet je hier al het een en andere van, maar heb je nog steeds moeite om te aarden en te beschermen en zou je hier mee willen oefenen?

Heb je behoefte om ervaringen te delen en dieper in te gaan op te stof,  maar vind je individuele therapie een te grote stap? Misschien heb je wel een workshop gevolgd van De Nieuwe Meiden en ben je toe aan meer verdieping?

Lees dan vooral door 

Straal! biedt sessies aan voor een groepje hoogsensitieve personen. Tijdens deze groepssessies krijg je verschillende handvatten aangereikt om meer inzicht te krijgen in hoe je je hoogsensitiviteit omzet in een kracht en hoe je hier meer vanuit kan leven. Dit zullen we doen aan de hand van speelse opdrachten, meditaties en visualisaties. Je zal omringd zijn met andere hsp’ers en er zal genoeg ruimte zijn om ervaringen en vragen te delen en van elkaar te leren.

HOE WAT WAAR:

Start eind november (zolang er genoeg aanmeldingen zijn) vier donderdagen, één keer in de twee weken. De sessies zullen in de avond plaatsvinden van 19:30 tot 21:00 uur.

Totaal €100,- dit betekent dus maar 25 euro per avond. De sessies worden ook vergoed door meerdere zorgverzekeraars. Wil je kijken of jouw zorgverzekering de sessies vergoeden? Neem dan hier even een kijkje op https://praktijkstraal.nl/praktische-info/

De groepssessies zullen gegeven worden bij Straal! Uraniumweg 17 in Amersfoort.

Wil je je samen met iemand opgeven dat kan, maar geef je dan zo snel mogelijk op. Stuur een mail naar; . Wil je nog meer informatie, mail of bel; 06-36 493 455.

Geef je vóór 7 oktober op en ontvang 10% korting op het totaal bedrag!