Een praktijk voor gevoelige en hoogsensitieve personen
Laat je innerlijke zonnetje schijnen!
06 - 36 493 455

Natuurvoedingsadvies

Heb je vaak een opgezette buik? Heb je weinig energie of last van slapeloosheid? Onrustige huid? Vaak een overgevoelige reactie na het eten? Wil je afvallen? Wil je gezonder eten? Ben je vaak ziek? Heb je veel darmklachten?

Voeding heeft een belangrijke invloed op lichaam, geest, emoties en op spiritualiteit. Door ‘gezonder’ te eten zal je ervaren dat je op eerder genoemde gebieden je beter gaat voelen. Dat we voeding nodig hebben zijn we het gelukkig allemaal over eens. Maar over wat voor voeding we precies nodig hebben, wordt nog wel eens tegenstrijdige informatie gegeven. In mijn praktijk Straal! zullen we door naar je voeding te kijken er samen voor zorgen dat je weer gaat stralen van binnenuit. Je gaat je gezonder voelen, hebt minder last van lichamelijke kwaaltjes en hebt meer energie. En wil je op een gezonde manier wat kilo’s kwijtraken? Ook dat kan!

Als natuurvoedingsadviseur laat ik je kennis maken met verse en onbewerkte voedingsmiddelen die er voor zorgen dat je lichaam de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, zodat het in balans is. Veel van deze voedingstoffen hebben ook een helende werking voor bepaalde psychische of lichamelijke klachten.

Tijdens de intake zal je een vragenlijst beantwoorden waarmee we in kaart brengen waar je lichamelijk last van hebt. Aan de hand hiervan stel ik een voedingsschema voor je op dat past bij jouw hulpvraag. Hoe het contact verder verloopt hangt af van de hulpvraag. Dit zullen we ook tijdens de intake bespreken. In het voedingsschema zal zeker rekening worden gehouden met je persoonlijke voedingswensen en daginvulling. Het moet niet aanvoelen als een dieet maar als een way-of life!

Klik hier voor meer informatie en/of een gratis intake