Een praktijk voor gevoelige en hoogsensitieve personen
Laat je innerlijke zonnetje schijnen!
06 - 36 493 455

Werkwijze

Mijn begeleiding stijl
Empathisch, speelsheid, puurheid en directheid zijn woorden die passen bij mijn begeleidingsstijl. Ik vind het belangrijk om de cliënt weer in contact te laten komen met zijn innerlijke en authentieke ik. In onze samenleving is het moeilijk als gevoelig persoon om bij jezelf te blijven. Graag ga ik samen met jou op zoek naar vermogens om je eigen ik weer te vinden en te herstellen. Door middel van inzichtgevende opdrachten en vragen zal de cliënt zelf weer in staat zijn om de juiste antwoorden te vinden op zijn vragen. Deze vragen zijn altijd speciaal aangepast op de hulpvraag van de cliënt. Samen gaan we contact maken met jouw authenticiteit.

Diagnose of niet? Samen bedenken wij een passende hulpvraag.
Persoonlijk ben ik geen groot fan van onze hokjes- en stempelmaatschappij. Ieder persoon is uniek met al zijn mooie en minder mooie kanten. Misschien ben jij in het verleden gediagnosticeerd met autisme of borderline en is dat voor nu niet meer passend.

Graag bedenk ik samen met jou een hulpvraag die voor jou passend is en waar je je goed bij voelt.

Voeding
Naast mijn HBO dramatherapie beschik ik ook over mijn diploma Natuurvoedingsadviseur. Zelf ben ik altijd al erg gevoelig geweest voor voeding. Nadat ik te weten ben gekomen dat ik intolerant ben voor geraffineerde suikers en varkensvlees, is mijn interesse voor voeding enorm gegroeid. Tevens geloof ik dat lichaam, ziel en geest één zijn. En dat het daarom ook belangrijk is wat je in je lichaam stopt. Ik heb zelf ervaren dat je als gevoelig type nog gevoeliger kan zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Ongezond en “slecht” voedsel kan er dan ook voor zorgen dat je nog gevoeliger reageert.

Klik hier voor meer informatie en/of een gratis intake